Focus op resultaat

Van Bavel Advocaten richt zich op zaken waarbij partijen als  het Functioneel Parket, de FIOD, ILT-IOD, NVWA, Inspectie SZW of toezichthouders zoals de Autoriteit Financiële Markten (AFM), De Nederlandsche Bank (DNB) of Autoriteit Consument en Markt (ACM) zijn betrokken.
 
Wij treden op in veel fraudezaken: belastingfraude, faillissementsfraude, voorkennis, milieufraude. Geen enkele situatie is voor ons een verrassing. Wij zijn overal op voorbereid en kunnen met onze vakkennis en proceservaring iedere uitdaging aan.

Ook voor internationale procedures, zoals uitlevering en kleine rechtshulp, vindt u bij ons de advocaten die u met maximaal resultaat kunnen bijstaan.

Voorkomen is beter dan genezen. Cliché, maar ook keiharde waarheid. Daarom adviseren wij ook in het voorkomen van mogelijke strafbare feiten (compliance). Daarnaast doen wij onderzoek naar strafbare feiten die mogelijk zijn gepleegd binnen een onderneming. Dit gebeurt al dan niet in samenwerking met forensische accountants.

Van Bavel Advocaten onderscheidt zich van andere kantoren door een no-nonsense aanpak en handen-uit-de-mouwen mentaliteit. Als nichekantoor kennen wij een lage kostenstructuur, brengen wij een persoonlijke band met de uitvoerend fee-earner tot stand en spelen tegenstrijdige belangen (conflicts) nauwelijks een rol.

Voor een snelle oplossing van uw probleem, krijgt u van ons een praktische probleemanalyse: kort, bondig en met actiepunten. Wij zijn altijd bereikbaar, werken snel, bellen direct terug en leveren alleen topkwaliteit. Middelmatigheid is onze allergie. Onze facturatie is helder, met inzicht in uurtarieven, kosten en specificaties van uitgevoerd werk.

Zo weet u bij Van Bavel Advocaten op ieder moment waar u aan toe bent.

 

Strafrechtadvocaat Amsterdam